Airstream Espressobar

One For The Road Catering heeft iets heel bijzonders: een Airstream Espressobar. Deze mobiele koffiebar is een echte blikvanger. En het goede nieuws is: hij is bij ons te huur. De Airstream Espressobar is uitgerust met een professionele koffiemachine waarmee je, naast het gewone bakje koffie, de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten maakt. Naast de koffiemachine heeft de espressobar een oven en een tostiapparaat. Want iets lekker bij de koffie hoort er natuurlijk wel bij.

Icoon van vrije tijd
Onze Airstream Espressobar is een originele Amerikaanse Airstream caravan uit 1968. Hij heet niet voor niets Airstream. De caravan is gebouwd van het typische vliegtuigaluminium met popnagels zoals dat vanaf de jaren ’30 van de vorige eeuw gebruikelijk was. En hij lijkt sprekend op een deel van de romp een historisch vliegtuig. Vooral in de jaren 1960 werd de Airstream caravan hét icoon van de vrije tijdsbesteding in de Verenigde Staten. En daarom past ie zo goed bij One For The Road.

Plug & play
Onze strak glimmende Airstream Espressobar is geschikt voor elk evenement en voor elke gelegenheid. En hij is helemaal plug & play: je zet hem neer, steekt de stekker in het stopcontact en de koffiebar is in bedrijf!

Interesse? Bel of mail ons!